Onderhoud

Een WordPress site heeft vele voordelen, maar ook nadelen. Een site is opgebouwd uit vele stukken code in de kern, maar ook in plug-ins en thema’s. De techniek is in beweging en daarom zijn er regelmatig updates en dus beveiligings-issues.

De gevaren van achterstallig onderhoud

  • Geen mail meer van uw site
    Uw klant komt op uw site, en zoekt contact via het e-mail formulier. U loopt het gevaar dat dit formulier niet meer werkt als u geen onderhoud pleegt.
  • Spam op uw site
    Cybercriminelen zitten niet stil, ze zijn continu op zoek naar beveiligingslekken op uw website. Geen onderhoud plegen kan betekenen dat u ze vrij spel geeft om reclame te  maken voor sex, drugs en Rock ’n Roll. Op uw site!
  • Zichtbare fouten
    Uw website is uw visitekaartje. Het negeren van onderhoud kan ervoor zorgen dat uw website er niet tip-top uitziet.

Het is daarom van belang om uw WordPress website goed te onderhouden. Niet iedereen heeft de tijd , discipline of kennis om dit regelmatig te doen. Daarom kunt u mij inhuren om dit onderhoud maandelijks voor u te plegen.

Voor een vast bedrag zorg ik er elke maand voor dat uw WordPress installatie up-to-date is, inclusief thema’s en plugins. Neem nu contact op en voorkom dat uw website niet meer goed werkt, of erger: ten prooi valt aan virussen.

Voorkom deze gevaren en besteed het onderhoud van uw site uit.
[button link=”/contact/” type=”big” color=”orange”] Ja! Ik wil voorkomen dat mijn website niet goed meer werkt.[/button]