Werk

Logo Hesp Advies
Als adviseur begeleid ik klanten op het gebied van online communicatie en informatie. Dit varieert van complete campagnes tot het online toegankelijk maken van complexe informatie. De focus ligt hierbij altijd op de eindgebruiker.

Talenten:

Werkzaamheden

  • Opzetten (corporate blog) en online presence
  • Conceptontwikkeling, Social Media en webstrategie.
  • Beschrijving, analyse en verbetering van (informatie) processen
  • Begeleiding van de ontwikkeling van maatwerkapplicaties

Portfolio

Hieronder ziet u een greep uit de projecten waar ik afgelopen jaar aan gewerkt heb.

Headhuntersteam

De eerste website van Headhuntersteam maakte ik samen met mijn toenmalige compagnon Gerald Hammenga in 2000.

Onlangs is de 4e generatie van deze website live gegaan, inclusief koppelingen met sociale media zoals LinkedIn en Facebook, maar ook met vacaturesites en eigen mailingtools.

Streuding

 Samen met Frits Alma heb ik een complete website voor de enige echte Nederlandse schoppenfabriek Streuding gemaakt.

Schoppenfabriek A. Streuding werd in 1931 opgericht door de Vlagtwedder dorpssmid Albert Streuding. Tot op dat moment werden er alleen geimporteerde schoppen verkocht op de Nederlandse markt. Heden ten dage worden er in Vlagtwedde nog altijd kwaliteitsproducten geleverd, die allemaal op de website Streuding.nl te zien zijn.

 Sectorplan Noord

De website van Sectorplan Noord is in opdracht van 4 hogescholen (Hanzehogeschool Groningen, NHL, Stenden en Van Hall Larenstein) in enige dagen gebouwd. De website verschaft informatie over een samenwerking tussen deze scholen op zes thema’s.

Dankzij een ruime ervaring kan ik -indien noodzakelijk- in enkele uren een complete website opleveren.

Landstra & De Groot

Naast eigen projecten werk ik regelmatig voor Landstra & De Groot te Appingedam als senior adviseur of programmeur. Zo werken we continu aan het verbeteren van het eigen CMS, of aan functioneel ontwerpen voor klanten.