Kandidaat!

Groningen is een prachtige provincie om te leven. Een provincie met adembenemende vergezichten, wuivende graanvelden en bijzondere, innovatieve bedrijven. Ik woon nu bijna twintig jaar in deze provincie, de eerste tien jaar in de stad en sindsdien in Zuidbroek.

 

1513727_10204227993753429_5963155783217318224_nIn de afgelopen jaren heb ik me op meerdere manieren ingezet voor mijn omgeving. Als raadslid en fractievoorzitter in de gemeente Menterwolde, als coach voor werkzoekende jongeren, als bestuurslid van een voetbalvereniging, als actievoerder voor de komst van werkgelegenheid en als columnist.

De manier waarop Provinciale Staten en Gedeputeerde Staten onze provincie besturen doet ertoe. Er is nog veel te bereiken, bijvoorbeeld bij de stimulering van innovatie bij kleine bedrijven. Ik geloof dat juist MKB-ers en ZZP-ers de ruggengraat van Groningen zijn. Daar moeten we trots op zijn.

Als provincie kun je inzetten op innovatie met subsidies, de infrastructuur verbeteren, bijvoorbeeld met snel internet in het buitengebied. Of door Open Data te stimuleren wat kansen biedt voor ondernemers.

Voor al deze zaken wil ik me ook de komende jaren inzetten.

Als ondernemer, als liberaal én als D66-kandidaat voor de Provinciale Staten.

Contact?

Meer weten? Stuur me een e-mail, vind me op Twitter, of plaats een berichtje op mijn Facebook pagina.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de mailing. (ik beloof plechtig niet te vaak te mailen)