Werken voor het goede doel


Als ondernemer maak je deel uit van de samenleving. Dat kun je op meerdere manieren laten zien, door een sportclub te sponsoren, of door tijd te investeren en in een bestuur plaats te nemen bijvoorbeeld. Met 8uuroverwerken geven creatieven uit het hele land tijd en kennis aan het goede doel.

Hier in Menterwolde kunnen we als ondernemers nu ook weer iets moois betekenen. Op 1 juni vindt er in Noordbroek een ‘Boeldag’ plaats waar een veilingmeester allerhande kavels gaat veilen.
De opbrengst komt geheel ten goede aan de realisatie van een multifunctioneel centrum waar de bevolking van Noordbroek en Zuidbroek de komende decennia terecht kan voor sport, cultuur en allerlei andere activiteiten.

Mijn bijdrage

logo hesp dark

Als kavel breng ik in: een workshop Website maken in WordPress voor maximaal 3 personen. Gedurende een dag kom ik bij u een in-house workshop verzorgen die erop is gericht om een compleet nieuwe website te bouwen die u daarna zelf kunt onderhouden.

Uw bijdrage

U kunt meehelpen aan de realisatie van het MFC te Noordbroek door te bieden op één of meer van de kavels op de boeldag. Als u op mijn workshop biedt, is dat een mooie manier om daar zelf een nieuwe, professionele website aan over te houden. Voor deze workshop vraag ik gewoonlijk €295,- p.p., maar u mag natuurlijk best méér bieden!

Meer informatie over de inhoud van de workshop vindt u hier.

1 reactie

  1. Ha die marc, mooie actie hoor, leuk dat ik nu je blog kan volgen kan ik vast veel van leren. Vooral het reageren lijkt mij leuk om als optie erbij te hebben, kan dat bij ons ook?
    Succes met de actie!

    Plaats een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>