Open Data - Image by Anja Jentzsch

De goudmijn die Open Data heet

Deze week bezocht ik een minisymposium dat door studenten van het Instituut voor Communicatie & Media werd georganiseerd. Onderwerp: Open Data.

Een inspirerende middag over een zeer boeiend onderwerp. Ik heb er een uitgebreid blog over geschreven voor FrankWatching. In mijn zoektocht naar meer informatie kwam ik onderstaande TED Talk tegen van Tim Berners-Lee die in 5 minuten laat zien waar Open Data stond in 2010. Stel je eens voor waar we naartoe gaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>