CV als infographic

Update: er is een nieuwe versie.

Als zelfstandige zoek ik regelmatig naar werk. Dat gaat meestal in de vorm van afgeronde klussen, echte sollicitatiegesprekken heb ik zelden. Toch was er deze week aanleiding om mijn CV weer eens bij te werken en terwijl ik met de woorden speelde dacht ik: dat moet toch anders kunnen…

Vandaar dat ik nu eens mijn CV compleet anders heb opgebouwd: als infographic.
In een infographic combineer je woord en beeld om een boodschap over te brengen. De boodschap is hier: huur mij in om uw boodschap over te brengen.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Heel hip en echt heel erg geslaagd! Past ook goed bij je profiel. Door dit CV laat jij bovendien zien wat je communicatieve talenten zijn. Maximale Complimenten Dus.

    Toevallig heb ik gisteravond net mijn c.v. bijgewerkt, maar wel op de klassieke manier. En dat zou ik nu weer doel, want jouw infographic als vorm geschikt voor een bepaalde doelgroep, ik heb met een andere doelgroep te maken….

    1. Dank voor de complimenten! Deze vorm is inderdaad niet voor iedere doelgroep geschikt, de CV is ook minder compleet dan de ‘saaie’ versie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *