Workshop Warenhuis


Er is een nieuw warenhuis in Groningen gestart. Geen warenhuis waar je onderzetters, kleding of bestek kunt kopen, maar een warenhuis waar je kennis en vaardigheden kunt kopen.

Ondernemers en ZZP-ers kunnen bij het Workshop Warenhuis van Jacqueline Kooiman terecht voor alles wat nodig is voor hun bedrijfsvoering en ondernemerschap. De workshops worden gegeven door specialisten op hun vakgebied.

Zo geven Ronald Mulder en Lykle de Vries de workshops Online Imago (Of: “Hoe zie ik er goed uit op internet”) en Meer rendement (Of: “Hoe haal ik meer uit mijn website”)

Op 14 februari geef ik in Groningen -samen met Bram Willemse- een workshop Website in één dag. Een hele dag in de snelkookpan met als resultaat een veilige, vindbare en strakke website.

Dus als jij start met je website, of deze na al die jaren eens goed zelf wil aanpakken, schrijf je dan nu in!

 

2 reacties

 1. Leuk initiatief marc! Zo’n warenhuis is denk ik gat in de markt.

  Ik ga eens even online zoeken naar info.

  Henk

  Plaats een reactie
  • Dag Henk, heb je de info gevonden? Kan ik je misschien nog van dienst zijn? Marc beschrijft al wat het doel van mijn Warenhuis is. Betaalbare, praktische kennis en dicht bij huis. Voor maart zijn nieuwe workshops in ontwikkeling. Blij dat je het initiatief waardeert!

   Jacqueline

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>