rifkin

Econoom Rifkin over revolutie

Via Twitter kwam ik vandaag bij deze video. Het interview begint met enig doemdenken en bangmaken, maar als je daar doorheen luistert, ontspint zich een verhaal dat hout snijdt.
Over een historische samenkomst van een communicatierevolutie en de noodzaak tot innovatie in economie en energie. Volgens mij is innovatie meestal gedreven door noodzaak, dus als de beslissers deze noodzaak ook zien, dan kon er nog wel eens iets bijzonders gebeuren.
Het interview duurt bijna een half uur, na afloop kunt u hier een bestelling plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>