E-book: Dromen worden werkelijkheid

Op een eenvoudige manier word je geholpen af te rekenen met de beperkingen uit je verleden en de nieuwe mogelijkheden voor de toekomst te benutten. Kortom: het onmogelijke wordt mogelijk.


Deze ronkende tekst belooft wat. Dromen werkelijkheid maken, dat is niet niks. Guido Vrijdag schreef een e-book waarin hij zijn persoonlijke ervaringen in een breder perspectief trekt. In 4 stappen loodst hij je naar de realisatie van uw droom:

  1. Schoon schip maken
  2. Je droom ontdekken
  3. Je droom realiseren
  4. Anderen helpen

Vóór het schoon schip maken levert het boek een praktische handleiding voor een kort zelfonderzoek naar je emoties en de bron van je ballast. Guido is geïnspireerd door zijn kinderen en eigen kindertijd en gebruikt daarvan herkenbare voorbeelden om z’n betoog te ondersteunen. Die menselijkheid wordt in het vervolg verder uitgewerkt als hij aan de hand van o.a. excuusgedrag handvatten biedt om negatieve emoties om te zetten in positieve energie.

In de beste traditie van de Creatiespiraal wordt de lezer naar het visualiseren en creëren geleidt. Sterk punt in dit boek is de focus op je passie of superkwaliteit. Hier ligt de sleutel van je succes. Hiermee kun je die droom werkelijk realiseren.

Het is mooi dat dit boek verder gaat na de realisatie van je droom: anderen helpen. Want anderen willen ook wat jij hebt en jij kunt die mensen inspireren.

Inspireren is twee-weg-communicatie. De tintelingen die ik voel als ik enthousiast mijn verhaal vertel, krijg ik pas als ik
merk dat het aankomt. Met andere woorden: je krijgt op dat moment ook een scheut energie terug. Het is dus de moeite waard om de inzichten te delen met anderen.

Dromen worden werkelijkheid is vlot geschreven. Het boek geeft praktische tips en werkbare oefeningen. Een doe-boek dat niet te ver de psychologische diepte ingaat. Verandert dit boek je leven? Daar kom je natuurlijk alleen achter door het te kopen, te lezen en vooral te doen.

www.dromenwordenwerkelijkheid.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *