Menterwolde groet Wassenaar 4


Iedere week mailen Maarten Prinsen (Wassenaar) en Marc Hesp (Menterwolde) elkaar over politiek, hun gemeente, lekker eten en de overeenkomsten van liberalisme in een rode en een blauwe gemeente.

Beste Maarten,

Allereerst wil ik je enorm veel succes toewensen, dinsdag bij de verkiezing van de Dutch Bloggies. Geweldig dat je met www.vvdnext.nl genomineerd bent voor de titel beste politieke weblog. Je verdient het omdat VVD Next precies laat zien hoe vernieuwend de leden van de partij bezig zijn.

Vandaag viel mijn oog op dit berichtje: Groningse politie gaat twitteren. Het lijkt erop dat deze actie er vooral opgericht is om te laten zien wat een wijkagent zoal doet op een dag.

Goed initiatief, onbekend maakt onbemind. Vanuit diezelfde gedachte twitteren mijn lijstgenoten en ik ook al enige tijd. Vaak hoor je inwoners zeggen dat ze politici alleen in campagnetijd zien, maar ze kunnen ons gewoon 24/7 volgen.

Op www.menterwoldeopnieuw.nl/twitter staan de twitterende kandidaten van de VVD.

Vriendelijke groet,
Marc

Beste Marc

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>